Trimkasse

Det er en trimmbok i en kasse  på stien fra Skjeftbukta mot Sætervatnet, og en gjestebok i Gapahuken.

I trimboken  kan alle som passerer skrive seg inn og være med på trekking av gavekort på kr 100,- kr 200,- og kr 300,-.  Du må gå 10 turer for å få et lodd. I tillegg har vi 2 småpremier som trekkes vinter og sommer blandt alle som har notert seg i boka.

Vi har også lagt ut en trimbok på denne siden av elva. Følg stien langs Fjellfroskelva forbi naustet til Jegerhytta og til bålplassen nedenfor. Der finnes en trimkasse. Her er det ingen andre premier enn en fin tur, og forhåpentligvis bedre helse. På tilbaketuren kan du velge å gå stien langs Takelva, opp åsen eller via storfurua nedenfor Fagerli.


I tillegg er det mange andre flotte turer (både kort og lange) i området.

Forslag til Turer   Se kart     Likjevarden på Reingjerdslia

På tur til Setervatnet    

Det er fint og stille ved Setervatnet en høstdag.
Her vaker fisken, fuglene synger og en røyskatt titter på deg.

WinkKissLaughing

Vi har trukket premiene fra trimboka for vintersesongen 2007/2008. Det var Annette som fikk flest turer denne gangen.Vinnerne ble Annette, Tinka og Kjellaug. Emma vandt trøstepremien.

Sommersesongen 2008 
Det var mange som hadde skrevet navnet sitt i boka vår denne sommeren, men det var ikke så mange som hadde 10 turer. Vi hadde trekning av premiene den 19. oktober på hytta hos Randi. Vinnere av gavekortene ble: Randi, Harald og Anette.

Vinnere av trøstepremier blandt de som hadde notert navnet sitt i boka ble:
Hilde vant damevotter
Kjell-Harald vant herresokker
Mari vant sjokolade
Emma vant også denne gangen ti brød fra Bakehuset.

Kiss Da ønsker vi alle vel møtt til vintersesonegn 2008/2009 

Se videre info under nyheter når det gjelder vintersesongen 2008/2009.

Kiss Hei på deg.
Sommersesongen 2009 avsluttes 15. oktober. Det er ikke så mange som har 10 turer, men vi må vel få til en samling i høst, slik at vi kan fordele noen premier. Ellers har det vært mange turer rundt åsen i sommer. Trimboka der har vært flittig brukt.