Fjellfroskfestivalen ble første gang gjennomført 4. mai  1996 med 21 deltakere.  Det var først og fremst ment å være en lekedag der både voksne og barn kunne være sammen. Vi startet dagen med fiskekonkurranse der første, største, minste og flest fisk ble premiert. Deretter var det skirenn for alle ungene. Så var det båltenning med grilling av pølser, og det ble servert varm saft, kakao, kaffe og gløgg (med og uten). Så var det hopprenn for alle ungene og deretter hopp for de voksne. Det var små premier til alle ungene både i langrenn og hopp. For de voksen var det 1. plass og fiaskopris.  Så var det akekonkuranse på rumpebrett der alle skulle delta. Til sist var det samling rundt bålet for kos og premieutdeling.

Neste år fikk alle som deltok innbydelse til ny festival, der de kunne be med seg noen nye. Enkelte av de som var med året før fikk utdelt oppgaver slik at gjennomføringen skulle gå mest mulig knirkefritt. Hans-Erik laget vandrepremier (dreide pokaler og  trefat). Bålbrenningen var ved hytten til Randi, der det også ble kokt kaffe, kakao, gløgg og saft. Kallemann var fast til å lage hoppbakke. Hans-Erik var også fast leverandør av melk og ved. Ellers ble innkjøp av små premier til ungene og til fiskekonkurransen fordelt på forskjellige fra år til år.  Alle de andre oppgavene, slik som å lage skiløype, startnummer, akebakke og fiskehull ble fordelt i innbydelsen. Det var også satt opp komiteer for å kåre vinnere i hopp og akekonkurransene. I 2004 var det stafett med snøballkasting mot en bøtte i stedet for skirenn, fordi det var lite snø. Dette var stor suksess siden ungene nå var blitt «store».

Dette ble gjennomført i tilsammen 10 år.
1996 med 21 deltakere
1997 med 28 deltakere
1998 med 30 deltakere
1999 med 43 deltakere
2000 med 38 deltakere
2001 med 40 deltakere
2002 med 29 deltakere
2003 med 36 deltakere
2004 med 23 deltakere
2005 med 20 deltakere

Så er det noen som føler seg kallet, så er det bare å starte opp igjen.
Nå er det jo nye unger som vil synes at det er artig å få leke sammen med de voksne, slik som vi har gjort i flere trinn allerede.